Dit is de vervolgheader

Wandeling van Verwondering

18 mei | 10:00 uur

Ontdek verrassende culturele parels in de historische binnenstad van Kampen tijdens een sfeervolle wandeltocht. Dwaal door schilderachtige straatjes en laat je op drie bijzondere locaties verrassen door de betoverende klanken van uiteenlopende artiesten. Na deze culturele ontdekkingsreis nodigen we je uit voor een ontmoeting met koffie, thee en inspirerende gesprekken. Een perfecte kans om samen na te genieten van een unieke culturele beleving.

De Wandeling van Verwondering start bij De Burgwal en brengt u naar 3 locaties waar een culturele verrassing op u wacht. De afstanden zijn bij elkaar niet meer dan 11 minuten lopen.

Firma Weijland
Firma Weijland + Consorten wervelt met haar aanstekelijke muzikanten al geruime tijd met flair en plezier over diverse podia. De Firma zingt, dicht en vertelt bloedmooi. Zij neemt je hupsakee mee op de rug van het briesend galopperend paard der verwondering! De Firma verrast je met humorvolle zaken en schiet haar muzikale pijlen diep in je hart. Laat die lente maar komen… Kom met ons mee wandelen en geniet onderweg van dit fantastisch muzikaal ensemble uit Zwolle!

Met Reinder van Raalte, accordeon | Maurits Boreel, viool | Lucy Legeland, stem | Jack Weijkamp, stem

Hollywood Trio: ‘Wegdromen bij Filmmuziek’
Altviolist Mark Mulder groeide op in Kampen. Voor dit concert nodigt hij Paloma de Beer (hobo) en Giorgios Kotsiolis (cello) uit om als trio de mooiste filmmuziek te spelen. Klassiekers van filmcomponisten komen langs om het ultieme HUISelijke gevoel van de melancholische melodieën uit deze films te geven. De arrangementen komen van eigen hand en hierdoor geven ze een persoonlijke ‘touch’ aan deze muziek.

FidelKråm
Im Bierhaus geht’s Fiedelumppump
Fidelkråm’s fiedelaars Polleke Saytenkratzer, Räuber Kneiszl en Grommer Imbergen voelen zich het meest thuis in bierhuis Am heimischen Himmel in hun geboorteplaats Kŕaż (Polabië), waar zij ook ‘in der Bierkanne studiert haben’. Hier kunnen zij hun eigen muziek op hun eigen manier spelen op hun hausgemachte speeltuygen, onder het motto: Was sol di Kunstmusik gegen unserem stinkichten Fidellumppump sein? Hat man ein Fiedelman, so ist der Tanz fertig.

 

Let op: dit programma is niet rolstoeltoegankelijk.