Dit is de header

Noia Trio

Noia Trio is een pianotrio gevormd door Almudena Bujanda Díaz (viool), Clara Sánchez Hernández (cello) en Ana Marco Pérez (piano) gevestigd in Zwolle. Ze komen allemaal uit Spanje en ontmoetten elkaar in 2021 in Nederland tijdens hun studie aan het ArtEZ Conservatorium. Sinds ze samen zijn gaan spelen, worden ze gecoacht door de celliste Karlien Bartels en de violiste Judith van Driel.
Almudena Bujanda is een Spaanse violiste die in 1997 in Asturië is geboren. Ze begon muziek te leren in haar geboortestad Oviedo. Almudena verhuisde naar Zaragoza om Bachelor te studeren aan het “Conservatorio Superior de Música de Aragón”. Twee jaar geleden voltooide ze de Master Klassieke Viool in Artez, Zwolle. Ze heeft als violiste in verschillende ensembles en orkesten gespeeld en is nu bezig met de afronding van haar Master Muziekpedagogie. Clara Sánchez geboren in Murcia in 1999. Ze begon haar cellostudie in haar geboortestad en deed haar Bachelor in “Manuel Castillo”, Sevilla, bij Israel Fausto Martínez Melero. Tegenwoordig is ze haar laatste jaar Master aan het afronden in ArtEZ Conservatorium in Zwolle, bij Karlien Bartels. Clara heeft deelgenomen aan een aantal orkesten, Jeugdorkest van Andalusië (OJA), Barok Jeugdorkest van Andalusië (JOBA), Symfonieorkest van Torrevieja. Ze heeft samengewerkt met de Barenboim-Said Foundation en het Gilching Jeugdorkest.

Ana Marco Pérez is een klassieke pianiste, geboren in Alicante in 1999. Na het afronden van de Bachelor Klassieke Piano in Zaragoza met een uitmuntend cijfer, verhuisde ze naar Zwolle (Nederland) om de Master Klassieke Piano in ArtEZ te studeren bij de pianist Frank van de Laar, waar ze afstudeerde aan de Master Klassieke Piano. Ze is bekroond in verschillende nationale en internationale competities en won een aantal eerste en tweede prijzen.